We appreciate
the opinion of
our clients

Limbourg & Partners

Masters in matching

Mijn naam is René Jonkers en ik ben Vice President Operations bij Jacobs. Jacobs is een van de grootste en meest diverse aanbieders van technische, professionele engineering- en constructiediensten. Met 77.000+ medewerkers op meer dan 400 locaties over de hele wereld bedienen wij een breed scala aan bedrijven en organisaties.

 

 

Lange historie met Limbourg & Partners

Jacobs heeft een lange historie met Limbourg & Partners. Onze samenwerking is destijds tot stand gekomen omdat Jacobs behoefte had aan een goede agency die gekwalificeerde mensen kon aandragen, in eerste instantie in Nederland. Na meerdere jaren succesvol samengewerkt te hebben zijn wij ook in Duitsland met hun een partnership aangegaan. Samen met Limbourg & Partners zijn we toen gaan kijken wat we, vanwege de snelle groei en de grote vraag naar Engineers, voor elkaar konden betekenen. Nu staan ze ons al jarenlang bij in de zoektocht naar professionals die we direct aannemen door middel van search en headhunting. De flexibiliteit van het agency is hierbij heel belangrijk.

 

“Een uiterst correcte firma en betrouwbare partner die weet wat onze behoeftes zijn en die uitstekend invullen.”

 

Volle tevredenheid

Limbourg & Partners is een uiterst correcte firma die weet wat onze behoeftes zijn en die deze ook goed invullen. Ik kan hun service omschrijven als zeer professioneel; ze denken mee, komen met alternatieven en zijn heel betrouwbaar. Dat is voor ons zeer belangrijk. Wij geven insides over wat er speelt binnen Jacobs en daar heb je een betrouwbare partner voor nodig.

 

Groeien

Wanneer ik kijk naar de resultaten dan speelt Limbourg & Partners een belangrijke rol bij de groei van onze business. We hebben een groeitarget, wat wil zeggen dat we jaarlijks moeten en willen groeien. Onze business is mensen. Daarom is het zo belangrijk, zeker in de huidige markt. We hebben een agency nodig die voor gekwalificeerd personeel zorgt. Het draagt ook bij aan een goede naam in de markt en dat is wat we met elkaar bereiken. We willen klanten tevreden houden.

 

Worldwide

Wij zijn afhankelijk van onze klanten die ons business geven. Dit zijn globale klanten waar wij wereldwijd mee werken. Denk aan bedrijven in Nederland als Sabic en in Duitsland BP, BASF etc. Jacobs is een bedrijf met 77.000+ medewerkers op meer dan 400 locaties. We zijn globaal de grootste engineering contractor. Als ik vooruit kijk dan richten die grote klanten zich op globale partners, meer en meer. De toekomst ziet er goed uit, vooral onze worldwide groei. Maar lokaal ook behoorlijk! Het is prettig als een agency hierin mee kan.

 

Aanrader

Ons contact met het management van Limbourg & Partners is heel goed. Ook als het gaat om dingen die beter kunnen, dat soort zaken kunnen we gerust bespreken. Dat is heel belangrijk in een samenwerking. Kortom, wij zijn zeer tevreden en raden deze firma iedereen aan.

 

Uitgelichte vacatures

Let's make the perfect match!

Teamleider Langdurige Zorg

Loondienst, Vaste Aanstelling
Lees meer

Senior Adviseur Ruimtelijke Ordening & Milieu

Lees meer

Teammanager Zorg, locatie Langedael

Loondienst, Vaste Aanstelling
Lees meer

(Senior) Consultant

Loondienst, Vaste Aanstelling
Lees meer

Heeft u vragen? We staan u graag te woord.

Contact opnemen